Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Versele-Laga Complete Cavia, Täysravinto marsuille, 1,75kg

Versele-Laga Complete Cavia, Täysravinto marsuille, 1,75kg

19,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 19,90 €
sis. 14 % ALV

Versele-Laga Complete Cavia -täysravintopuriste koostuu terveellisestä yhdistelmästä marsujen tarpeisiin valikoituja raaka-aineita. Jokaisessa maistuvassa palassa on sama, tasapainoinen yhdistelmä marsuille tarpeellisia ja sopivia ainesosia. Tämän ansiosta marsu ei voi valikoida ruoastaan vain tiettyjä osia. Complete Cavia sisältää rajoitetusti tärkkelystä ja runsaasti kuitua, mikä sopii kasvissyöjän elimistölle. Korkea kuitupitoisuus ja rajoitettu energian ja tärkkelyksen määrä auttavat marsua pysymään ihannepainossaan.

Täysravinnon pitkät, jauhamattomat kasvikuidut sekä lisätyt prebiootit (MOS ja FOS) varmistavat terveen ruuansulatuksen. Kasvikuidut kuluttavat myös hyvin marsun jatkuvasti kasvavia hampaita. Seljanmarja ja erityiset yritit tukevat ihanteellista ravinnonottoa ja marsun hyvää kuntoa. Complete Cavia ei sisällä kokonaisia viljanjyviä.Marsut eivät pysty tuottamaan elimistössään C-vitamiinia. Siksi Complete Cavia -täysravinoon on lisätty marsun terveydelle välttämätöntä stabiloitua C-vitamiinia (1000 mg/kg). Yucca-uute vähentää epämiellyttäviä hajuja sitomalla ammoniakkia ja muita hajuja aiheuttavia ainesosia.

Koostumus: Kasviperäiset tuotteet (timotei 7 %, ruohot ja yrtit), hedelmät (seljanmarja 5 %), mineraalit, siemenet (pellavansiemen 2 %), frukto-oligosakkaridit (0,3 %), kehäkukka, yucca.

Ravintoaineet:Valkuainen 14,0 %, rasva 3,0 %, raakakuitu 20,0 %, hehkutusjäännös 8,0 %, kalsium 0,8 %, fosfori 0,6 %.

Ravitsemukselliset lisäaineet / kg: A-vtamiini 10 000 IU, D3-vitamiini 1 200 IU, E-vitamiini 80 mg, C-vitamiini 1 000 mg, E1 (rauta) 100 mg, E2 (jodi) 2 mg, E4 (kupari) 10 mg, E5 (mangaani) 75 mg, E6 (sinkki) 70 mg, E8 (seleeni) 0,2 mg. 

Teknologiset lisäaineet: Antioksidantit. Sensoriset lisäaineet: Väri.

Annostus: Marsun koosta, rodusta ja iästä riippuen 35-50 g täysravintopuristetta / marsu / vrk.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.