Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
RuffWear Float Coat Koiran pelastusliivi
RuffWear Float Coat Koiran pelastusliivi
RuffWear Float Coat Koiran pelastusliivi
RuffWear Float Coat Koiran pelastusliivi

RuffWear Float Coat Koiran pelastusliivi

119,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 119,90 €
sis. 24 % ALV

Taattua RuffWearin laatua oleva pelastusliivi takaa stressittömän venematkan parhaan ystäväsi seurassa. Kaiken muotoisille ja kokoisille koirille suunniteltu pelastusliivi tarjoaa turvallisuutta jokaiselle vesipedolle! Pelastusliivi soveltuu kaikkiin vesiaktiviteetteihin; uimiseen, veneilyyn sekä suppailuun. Kahvan alta löytyy lenkki taluttimelle, eikä koiraa tarvitse pukea erikseen valjaisiin paikasta toiseen siirtymisen ajaksi.


Turvallinen ja tukeva


Hyvinvarusteltu liivi on suunniteltu niin, että tukevan kahvan ja huolellisen muotoilun ansiosta koiran voi nostaa turvallisesti vedestä takaisin veneeseen. Float Coat-pelastusliivi tukee koiran luonnollista uintiasentoa ja sitä voidaan käyttää myös uinnin harjoitteluun. Taipuisa liivi on miellyttävän tuntuinen koiran päällä ja uiminen sujuukin ongelmitta!


Rinnan ja vatsan alta vietävät hihnat kiinnitetään helppokäyttöisillä ja kestävillä lukoilla. Kun hihnat on kiristetty sopiviksi, voidaan ylimääräiseksi jäänyt osa rullata tarralliseen nippuun, joilloin hihna ei esimerkiksi kierry vaaratilanteita aiheuttaen koiran jalkoihin tai jää kiinni vesikasveihin.


Hurjimmissa tilanteissa liivin kirkkaat värit sekä heijastavat yksityiskohdat auttavat paikallistamaan veden varaan joutuneen lemmikin. Säädettävä mutta kiinteä teleskooppikaulus varmistaa ettei koira pääse luikahtamaan ulos liiveistä.


Värit:

Blue Dusk (turkoosi), Red Sumac (oranssi-punainen) sekä Wave Orange (appelsiini).

Pesuohje:

Pese hellästi kylmässä vedessä pyörivin liikkein. Käytä halutessasi vain mietoja pesuaineita. Ripusta kuivumaan. Älä silitä tai kuivapese tuotetta, äläkä käytä valkaisuaineita.


Kokotaulukko


Liivin koko valitaan taulukon mittojen mukaisesti (liiveissä ei ole määritelty painorajoja / kg).


Koko   *Rinnanympärys   Kaulanympärys   Selän pituus (tuotteessa)   
XXS33-43 cm27-32,5 cm18,5 cm
XS43-56 cm31-41 cm26 cm
S56-69 cm38-50 cm30 cm
M69-81 cm45-59 cm38 cm
L81-91 cm53-68 cm41,5 cm
XL91-107 cm58-75 cm49 cm


*Mittaa koiran rintakehän ympärys leveimmästä kohdasta. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.