Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
ProDen PlaqueOff

ProDen PlaqueOff

23,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 23,90 €
sis. 14 % ALV
Tehokas pahanhajuista hengitystä, hammaskiveä ja plakkia vastaan

ProDen PlaqueOff Animal® -tuotteen vaikuttava aine on luonnossa kasvanut merilevä, jota sirotellaan jauheena koiran tai kissan ruokaan. Ainesosat siirtyvät ruuansulatuksessa vereen, ja ne tekevät syljen koostumuksesta sellaisen, että se kuohkeuttaa hammaskiveä ja ehkäisee uusien plakkikerrostumien kiinnittymisen.

PlaqueOff Animal® sisältää luonnollista Algae D1070 -merilevää, jonka koostumus on seuraava: polysakkarideja 52 %, mineraaleja ja hivenaineita 22 %, proteiineja, joissa kaikkia aminohappoja 6 %, kuituja 6 % ja omega-3-rasvahappoja 2 %. Tuotteeseen ei ole lisätty sokeria, säilöntäaineita tai väriaineita ja se on luontaisest gluteeniton. Levä on ravinteikasta ja sisältää lisäksi kahtatoista tärkeää vitamiinia sekä kolmeatoista mineraalia ja hivenainetta. Siinä on myös runsaasti luonnollista jodia.

ProDen PlaqueOff Animal® on kansainvälisesti patentoitu luonnontuote. Alkuperä Pohjois-Amerikan rannikot.Koostumus: Erikoisvalikoitu merilevä Ascopyllum nodosum, D1070. Lisäaineiden osalta: Raakavalkuainen 5-8 %, raakarasva 2-4 %, tuhka 15-27 %.Säilytys: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa.

Annostus:

Pienet koirat ja kissat < 10 kg   1/2-1 annosmitallista
Keskikokoiset koirat 10-25 kg1-2 annosmitallista
Suuret koirat 25 kg+2 annosmitallista


Annosmitta = 0,5 ml sisältyy pakkaukseen. Tulokset näkyvät tavallisesti 3-8 viikon kuluessa. Annos voidaan kaksinkertaistaa kunnes tulokset näkyvät. Sen jälkeen palataan normaaliannostukseen. Sekoita ruokaan tai ripottele ruoan pinnalle.

Pakkauskoot: 60 g, 180 g, 420 g. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.