Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Nutrolin Senior

Nutrolin Senior

22,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 22,90 €
sis. 14 % ALV
Tukee ikääntyvän koiran liikkuvuutta, aivojen toimintaa sekä mielialaa.

Koirille tyypillinen elämänilo ja liikkumisen riemu ovat myös vanhan koiran oikeus! Nutrolin® Senior -ravintoöljyn runsas omega-3 -rasvahapposisältö hillitsee elimistön matala-asteista tulehdusta, parantaa nivelten liikkuvuutta ja ylläpitää virkeää mielialaa ja aivojen toimintaa.

Ikääntyessä koiran elimistön suojamekanismit heikkenevät. Pitkittynyt matala-asteinen tulehdus ja oksidatiivinen stressi rasittavat elimistöä. Oksidatiivinen stressi tarkoittaa elimistön tilaa, jossa elimistössä on epätasapaino soluja hapettavien ja hapettamiselta suojaavien tekijöiden välillä. Kalaöljyn omega-3-rasvahapot suojaavat ikääntyvää elimistöä tulehdusreaktioilta ja antioksidantit, E-vitamiini ja ubikinoni (Q10), hapetusstressiltä. Nutrolin Senior® -valmisteen antama ravitsemuksellinen tuki auttaa ikääntyvää koiraa säilyttämään toimintakykynsä.

Kalaöljyn laatu ja säilyvyys ovat ensiarvoisen tärkeä asia ikääntyvälle koiralle, koska hapettuneet öljyt kuormittavat tarpeettomasti sen elimistön luontaista antioksidanttisuojaa. Nutrolin®-öljyjen suojaamismenetelmiä on kehitetty vuosien ajan yhä tehokkaammiksi. Tämän ansiosta Nutrolin® Senior oli parhaiten säilyvä öljyvalmiste tutkimuksessa, jonka professori Charlotte Jacobsen ryhmineen teki Tanskan teknillisessä yliopistossa vuonna 2015.

Omega-3-rasvahappojen ja antioksidanttien aikaansaamia näkyviä muutoksia vanhalla koiralla ovat nivelten liikkuvuuden ja mielialan paraneminen.

Kalaöljyn omega-3-rasvahapot ja E-vitamiini tehostavat munuaisten toimintaa koirilla jotka kärsivät munuaisten vajaatoiminnasta. Kun tähän seokseen lisätään vielä ubikinoni (koentsyymi Q10), sen on todettu tukevan myös sydämen vajaatoiminnasta kärsivän koiran hyvinvointia.

Nutrolin® Senior maistuu hyvältä. Helppo päivittäinen lisä ruuan joukkoon.

Avattu pakkaus on säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä neljän kuukauden kuluessa.

Koostumus:Valmistusaineet:Kalaöljy - omega-3 EPA + DHA 200 mg/ml

Luonnolliset lisäaineet kasviöljyssä:Ubikinoni (koentsyymi Q) 3mg/ml E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) 2,5 mg/ml Tokoferoliuute Rosmariiniuute

Pullokoot: 265 ml, 1 l

Annostus:

Koiran paino kgml
52,5
105
207,5
3010
5015
8020
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.