Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
KURA suojatossut neonkeltainen

KURA suojatossut neonkeltainen

34,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 31,41 €
sis. 24 % ALV

Pitkävartiset KURA-suojatossut pelastavat koiran anturat kuralta, lialta tiesuolalta ja kivuliailta lumipaakuilta. Notkeasta materiaalista valmistetut tossut mukautuvat hyvin koiran liikkeisiin ja neonväri toimii huomiovärinä liikenteen seassa liikuttaessa. KURA-suojatossu on erittäin kevyt ja ilmava, mikä lisää sen käyttömukavuutta.

Rouhea pohja antaa koiralle pitoa liukkaille keleille ja ennaltaehkäisee koiran lihasjumeja sekä revähdyksiä.


Rouhea ja kulutusta kestävä TopGrip-pohja on veden-, tuulen-, viillon- sekä kemikaalien ja öljynkestävä. Tossu on suunniteltu kestämään pakkasta jopa -50°C asteessa. Materiaalin valmistukseen käytetään ainoastaan eurooppalaisia raaka-aineita.

Tossu avautuu alas asti ja pukeminen käy käden käänteessä. Joustava tarrakiinnitys kahdessa kohdassa pitää tossun aloillaan ja mahdollistaa sen istuvuuden kaiken muotoisille koirille.

Voidaan käyttää kuratossun lisäksi myös tavallisen suojatossun tapaan, kun koiralla on esimerkiksi haavauma anturassa, johon ei haluta epäpuhtauksia. Tossujen sisässä voidaan käyttää esimerkiksi fleecetossuja, jos tossuista halutaan erityisen lämpimät.


Pidäthän tossuja käyttävän koiran kynnet lyhyinä, jolloin pidennät tossujen käyttöikää. Liian terävät tai pitkät kynnet voivat rikkoa tossun kärjen. Kyseessä on kevyt suojatossu, joka ei ole saumoistaan täysin vedenpitävä. Kolealla säällä sadetakkikangas saattaa kerätä koiran ruumiinlämmön vuoksi tossuun kosteutta.


Koot: XS, S, M, L, XL.

Tossut toimitetaan pareittain (2 kpl / pkt).


Koko   Pohjan leveys   Pohjan  pituus   Tassun ympärys   Rotusuositus (viitteellinen)
XS   4 cm   7 cm   10 cm   mäyräkoira
S   5 cm   8 cm   13 cm   cockerspanieli
M   6 cm   9,5 cm   16 cm   kultainennoutaja
L   7 cm   11 cm   18 cm   Saksanpaimenkoira
XL   10 cm   13 cm   20 cm   Bernhardinkoira
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.