Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Koiran ruokintalelu Eat Slow Live Longer Feed & Treat
Koiran ruokintalelu Eat Slow Live Longer Feed & Treat
Koiran ruokintalelu Eat Slow Live Longer Feed & Treat

Koiran ruokintalelu Eat Slow Live Longer Feed & Treat

15,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 15,90 €
sis. 24 % ALV

Putkenmuotoinen aktivointilelu voidaan täyttää lemmikin omalla täysravinnolla tai houkuttelevilla herkuilla. Etenkin harjoitteluvaiheessa lelu kannattaa täyttää erityisen herkullisilla ja tuoksuvilla makupaloilla.


Kun lemmikki syö ateriansa aktivointilelusta, tulee ruokailusta heti paljon hauskempaa ja jännittävämpää! Aivot raksuttavat kissan tai koiran miettiessä, miten nappulat saa aktivointilelusta ulos - samalla sille kertyy päivän aikana muutama extra-askelkin.


Vatsavaivoihin johtava hotkiminen ei ole terveellistä ja altistaa koiran esimerkiksi mahalaukunkiertymän riskille. Ilman nieleminen saattaa aiheuttaa ruuansulatus- ja ilmavaivoja. Aktivointilelun ollessa käytössä, lemmikki saa suuhunsa ainoastaan muutaman nappulan kerrallaan ja syö merkittävästi rauhallisemmin, pureskellen ruokansa paremmin.


Lelun reiät ovat säädettävissä herkkujen mukaan sopiviksi ja säädöllä voidaan muuttaa myös vaikeusastetta. Kun lelun käyttöä harjoitellaan, kannattaa reiät jättää reilusti suuremmiksi kuin nappulakoko, jolloin leluun ei ehdi kyllästyä vaan palkinto tulee heti oikein tehdystä työstä. Hiljalleen reikiä voidaan pienentää niin, että nappuloita pääsee putoamaan vain yksi tai kaksi kerrallaan.
Valmistettu turvallisesta, elintarvikekäyttöön soveltuvasta myrkyttömästä muovista.


Värit:
Vaaleanpunainen/tummanharmaa, sininen/tummanharmaa


Koot:
S, 16,5 cm, halkaisija 7 cm. Soveltuu parhaiten kissoille sekä pienille koirille
L, 23 cm, halkaisija 8 cm. Soveltuu parhaiten keskikokoisille sekä suurille koirille
1 kpl 16 mm halkaisijaltaan oleva reikä, 4 kpl 10 mm halkaisijaltaan olevia reikä.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.