Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Kauko-ohjattava kissanlelu AFP Culbuto, Heiluva onkilelu

Kauko-ohjattava kissanlelu AFP Culbuto, Heiluva onkilelu

39,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 39,90 €
sis. 24 % ALV

Hulvaton onkea heiluttava kissanlelu ei voi jäädä lemmikiltäsi huomaamatta! Pisaranmuotoinen lelu vaappuu pitkin poikin kissasi leikkiessä sillä, heilutellen samalla sen päähän asennettua onkivapaa, jossa syöttinä on viettelevä höyhentuppo. Ultimaattinen kissanlelu houkuttelee lemmikkisi liikkumaan antaumuksella. Säännöllisesti harrastettu, hengästyttävä liikunta vähentää lemmikin stressiä ja parantaa sen terveyttä.
Lelua ohjataan langattomalla kaukosäätimellä. Istahda sohvalle hetkeksi hengähtämään ja yllätä kissasi, kun se sitä vähiten odottaa!
Lelu käynnistyy sen omasta virtanapista, minkä jälkeen lelun voi pysäyttää ja laittaa jälleen liikkeelle kauko-ohjaimen näppäimellä

Lelu:
- Korkeus 16 cm, leveys 11,5 cm
- Lelu tarvitsee kolme AA-paristoa toimiakseen. Paristot eivät sisälly pakkaukseen.

Kauko-ohjain: - Leveys 7 cm
- Kauko-ohjain tarvitsee toimiakseen yhden litium-nappipariston, CR2025, 3V. Paristo sisältyy pakkaukseen. Paristo asetetaan kissanpään muotoisen ohjaimen takapuolelta löytyvään kehykseen. Aseta paristo teksti ylöspäin ulos vedettyyn kehykseen ja aseta takaisin paikoilleen.


Lelu eläimille. Ei sovellu lapsille. Poista rikkoutunut lelu käytöstä. Valvo lemmikkisi leikkejä ja varmista, ettei lemmikki niele lelun osia.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.