Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
KAMU Siivoussuihke 600ml

KAMU Siivoussuihke 600ml

16,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 13,90 €
sis. 24 % ALV

KAMU -siivoussuihke soveltuu kaikille lemmikkikodin pinnoille. KAMU -sarjan tehokas siivoussuihke puhdistaa lemmikkikodin kaikki pinnat ja jättää jälkeensä vain miedon, luonnollisen tuoksun. Siivoussuihkeella voidaan turvallisesti puhdistaa lattia, ruokakuppien ympäristöt, kissanhiekkalaatikot, häkit, lelut ja tarvikkeet vaikka utelias kamu tarkkailisi omistajan vierellä tämän puuhasteluja. Suomalaisen siivoussuihkeen valmistuksessa on käytetty ainoastaan luonnollisia aineksia, mikä tekee siitä turvallisen myös lemmikeille. Puhdistussuihketta ei tarvitse erikseen huuhdella eikä se vahingoita lemmikkiä, vaikka se huomaamattasi kävisi nuolaisemassa siivottua kohtaa. Siivoussuihkeen teho perustuu luonnollisiin oliivi- ja kookostensideihin.

Luonnollinen KAMU on kotimainen lemmikkiperheen pelastaja. KAMU -sarjan tuotteilla puhdistaminen tapahtuu tehokkaasti, muttei kuitenkaan "liian" tehokkaasti. Lemmikillesi sen oma tuoksu on nimittäin erittäin tärkeä ja liian voimakkaat puhdistusaineet saattavat ärsyttää lemmikin herkkää hajuaistia tai ihoa, aiheuttaen esimerkiksi aivastelua ja kutinaa. Oman tuoksun katoaminen on lemmikille myös luonnoton tila ja oma tuoksu on saatava takaisin keinolla millä hyvänsä - esimerkiksi mutalammikossa kierimällä.
Sen lisäksi, että tarjoat kamullesi parasta, on tuotesarja sitä myös ympäristölle, sillä se on valmistettu Suomessa luonnollisista raaka-aineista! Tuote on täysin biohajoava, mikä tekee siitä hellän ja turvallisen sekä käyttäjille että luonnolle.

Käyttö:
Voidaan käyttää esimerkiksi seinien tummentumiin, roiskejälkiin, häkkien ja kissanvessojen puhdistamiseen, merkkausten nopeaan ja tehokkaaseen siivoukseen.
Suihkauta ja pyyhkäise, huuhtelua ei tarvita.
pH6,5.

Vaihtoehdot:

Raikas: Vaikuttavat aineet eukalyptus ja sitruuna. Antaa kodille ihanan raikkaan ja luonnollisen tuoksun.
Ainesosina natriumbentsoaatti, natriumlauryylisulfaatti, kokamidopropyylibetaiini, natrium-oliv-amfoasetaatti, natriumbentsoaatti, eukalyptusöljy, sitruunaöljy.
Pakkauskoko: 600 ml.


Hajusteeton: Vaikuttava aine kuusenoksauute. Neutraloi hajut tehokkaasti, jättäen jälkeensä vain puhtauden ominaistuoksun.
Ainesosina natriumbentsoaatti, natriumlauryylisulfaatti, kokamidopropyylibetaiini, natrium-oliv-amfoasetaatti, natriumbentsoaatti.
Pakkauskoko: 500 ml.

Valmistusmaa:
Suomi.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.