Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
KAMU Shampoo, Kiiltävä 350ml

KAMU Shampoo, Kiiltävä 350ml

18,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 18,90 €
sis. 24 % ALV

KAMU -sarjan Kiiltävä shampoo on tarkoitettu erityisesti pitkän ja/tai herkästi takkuuntuvan turkin pelastamiseen. Tuotteessa käytetty omenaviinietikka antaa turkille upean kiillon ja helpottaa turkin avaamista. Eteerinen eukalyptus on luonnollisesti antiseptinen ja puhdistava ainesosa, jotka yhdessä omenaviinietikan kanssa saavat aikaan ihanan raikkaan tuoksun. Shampoon teho perustuu luonnollisiin oliivi- ja kookostensideihin, joiden tehtävänä on parantaa veden kostutuskykyä sekä estää sähköisyyttä. Shampoo vaahdottuu sopivasti, mikä tekee lemmikin pesemisestä helppoa.
Luonnollisen kiillon tehokkaasti palauttava shampoo soveltuu erityisesti pitkäkarvaisille lemmikeille, mutta voidaan käyttää myös lyhyempään turkkiin. KAMU Kiiltävä auttaa takkujen selvittämisessä ja poistaa turkin sähköisyyttä. Eukalyptus tekee antiseptisenä aineksena hyvää myös kirppu- tai punkkihoidon jälkeen.

Luonnollinen KAMU on kotimainen lemmikkiperheen pelastaja. KAMU -sarjan tuotteilla puhdistaminen tapahtuu tehokkaasti, muttei kuitenkaan "liian" tehokkaasti. Lemmikillesi sen oma tuoksu on nimittäin erittäin tärkeä ja liian voimakkaat puhdistusaineet saattavat ärsyttää lemmikin herkkää hajuaistia tai ihoa, aiheuttaen esimerkiksi aivastelua ja kutinaa. Oman tuoksun katoaminen on lemmikille myös luonnoton tila ja oma tuoksu on saatava takaisin keinolla millä hyvänsä - esimerkiksi mutalammikossa kierimällä.
Sen lisäksi, että tarjoat kamullesi parasta, on tuotesarja sitä myös ympäristölle, sillä se on valmistettu Suomessa luonnollisista raaka-aineista! Tuote on täysin biohajoava, mikä tekee siitä hellän ja turvallisen sekä käyttäjille että luonnolle.

Käyttö:
Tuote soveltuu esimerkiksi kissoille, koirille ja hevosille.
Kastele lemmikin turkki lämpöisellä vedellä ja hiero shampoo turkkiin tasaisesti.
Huuhtele lemmikki huolellisesti.
Laimennus:
1:1-4.
Ainesosat:
Anioniset tensidit 5-15%, natriumbentsoaatti, omenaviinietikka, eukalyptusöljy.
pH 6,5
Pakkauskoko:

500 ml.
Valmistusmaa:
Suomi.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.