Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Jämpti Pro MAXI Kuumasinkitty tarhapaketti

Jämpti Pro MAXI Kuumasinkitty tarhapaketti

1 179,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 1 179,00 €
sis. 24 % ALV

Valmiit koiratarhapaketit Jämpti Pro MAXI Kuumasinkityistä verkkoelementeistä. Pakettiin sisältyy yksi ovielementti ja valittu määrä peruselementtejä sekä kaksi kiinnikettä / elementti.

Korkeampi tarha

220 cm korkea MAXI-tarha sopii erityisesti alueille, joilla on paljon lunta talvella. Lumipohjan noustessa tarhan seinäkorkeus pysyy vielä riittävänä. Koira ei pääse karkaamaan ja toisaalta tarhan ulkopuolella liikkuvien petojen on vaikea päästä tarhaan.

Jämpti Pro Kuumasinkityt koiratarhat

Jämpti Pro Kuumasinkityt koiratarhat on tarkoitettu raskaaseen käyttöön. Kuumasinkitys suojaa tarhaa ruostumiselta vuosiksi eteenpäin. Verkon jokainen lanka on kiinnitetty hitsaamalla kehikkoon ja toisiin lankoihin. Kestävyytensä ja konstailemattomuutensa ansiosta kuumasinkityt tarhat ovat ammattilaisten ja metsämiesten suosiossa.

Tarha on helppo koota, pystyttämiseen tarvitaan vain lenkkiavainta. Tarhapakettia voidaan laajentaa lisäelementeillä. Tarhan perustamispaikalle ei ole suuria vaatimuksia, sillä tarhan voi rakentaa epätasaiseen maastoon. Kiinnikkeiden kiinnityskohdat ovat vapaasti valittavissa. Elementin kehikon pyöröputken ansiosta tarhasta voidaan tehdä minkä muotoinen tahansa.

Tarhan ovi aukeaa sekä ulos- että sisäänpäin. Ovessa on luotettavat ja helppokäyttöiset lukot (2 kpl), jotka voidaan sulkea yhdellä kädellä tarhan ulko- ja sisäpuolelta.

Paljon lisävarusteita

Jämpti-tarhoihin on saatavilla kattavasti lisävarusteita.Katso havainnollistavat videot tarhan pystytyksestä

Tekniset tiedot:

- Peruselementti: Leveys 200 x korkeus 220 cm

- Ovielementti: Leveys 200 x korkeus 220 cm

- Oven koko: 60 x 185 cm

- Oven alla oleva kynnys: 25 cm

- Kehysputken halkaisija: 32 mm

- Verkon materiaalivahvuus: 4 mm. Ohuempi verkkolanka voi aiheuttaa verkon venymisen ja löystymisen koiran esimerkiksi hyppiessä sitä vasten.

- Verkon silmäkoko: 50 x 100 mm

Huom! Yksi kiinnike tuo elementtien väliin 3 cm lisää leveyttä.


Takuu

Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-tarhaelementit sekä Jämpti Lämpöeristetty koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin ei kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta. Jämpti-tarhaustuotteiden takuukortti aukeaa TÄSTÄ.


Toimitus

Tarhapakettien toimitusaika on n. 2-5 arkipäivää. 

HUOMIO! Tällä tuotteella on poikkeava toimituskulu. 69 € / toimitus. Yksi toimitus voi sisältää vain tarhaelementtejä.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.