Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Jämpti MEDI Kalterielementti

Jämpti MEDI Kalterielementti

125,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 125,00 €
sis. 24 % ALV

Kuumasinkitty kalterielementti on kestävä ja kovaan käyttöön tarkoitettu. Kiipeilyn estämiseksi elementin seinämä koostuu kaltereista verkon sijaan. Kalterielementeistä rakennettua tarhaa voidaan siis suositella erityisesti kiipeilyyn taipuvaisille koirille. Tarhan nurkat asennetaan 90° kulmaan. Ovielementin ovi aukeaa tarhan sisään päin, kääntösalpalukko on suljettavissa tarhan sisä- ja ulkopuolelta.Elementin koko: Leveys 200 cm x korkeus 175 cm.Kalteri: Vahvuus 1,6 cm, kalterien väli 8,1 cm (ovessa kalterien väli n. 9 cm).Elementin kehä: 25 x 25 mm putkea, 99,5 cm:n korkeudella on poikkipuu, joka on n. 8 mm vahva metallitanko.Ovielementin ovi: Leveys 60 cm x korkeus 145 cm, oven alla kynnys 25 cm..

HUOMIO! Tällä tuotteella on poikkeava toimituskulu. 69€ / toimitus. Yksi toimitus voi sisältää vain tarhaelementtejä.

Rakenna elementeistä ja ovielementeistä haluamasi kokoinen koiratarha väliseinineen!Elementit kiinnitetään toisiinsa pulteilla, jotka toimitetaan elementtien mukana. Pulteille on reiät valmiina.Suosittelemme asennukseen työkaluiksi 2 kpl lenkkiavaimia (räikkäavaimia) sekä vasaraa.HUOM! Kuvasta poiketen kulmatuet ja U-kiinnikkeet eivät sisälly hintaan. Kaikki lisävarusteet ovat tilattavissa erikseen!

Huom!
  • Toimitusaika on n. 2-5 arkipäivää.

Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-, Jämpti Pro - ja Jämpti Eco -tarhaelementit sekä Jämpti-koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin ei kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.