Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Jämpti MAXI Kuumasinkitty Kalteritarhapaketti (220 cm)

Jämpti MAXI Kuumasinkitty Kalteritarhapaketti (220 cm)

1 169,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 1 169,00 €
sis. 24 % ALV

Valmiit koiratarhapaketit Jämpti MAXI Kuumasinkityistä kalterielementeistä. Pakettiin sisältyy yksi ovielementti ja valittu määrä peruselementtejä sekä kaksi pulttia / elementti.


Tarhan korkeampi koko sopii erityisessti alueille, joilla on paljon lunta talvella. Lumipohjan noustessa tarhan seinäkorkeus pysyy riittävänä. Korkeammasta tarhasta karkaaminen on vaikeaa ja toisaalta tarhan ulkopuolella liikkuvien petojen on vaikea päästä tarhaan.


Kuumasinkitty kalteritarha on kestävä ja kovaan käyttöön tarkoitettu. Kiipeilyn estämiseksi elementin seinämä koostuu kaltereista verkon sijaan. Kalteritarhaa voidaan siis suositella erityisesti kiipeilyyn taipuvaisille koirille. Kalteri vähentää myös riskiä jäädä hampaista tai tassusta kiinni tarhan seinään. Tarhan nurkat asennetaan 90° kulmaan, joka mahdollistaa neliskanttisen tai suorakaiteen muotoisen tarhan rakentamisen. Ovielementin ovi aukeaa tarhan sisään päin, kääntösalpalukko on suljettavissa tarhan sisä- ja ulkopuolelta. Oviaukon ylä- ja alakulmissa on tukevat stopparit lieventämässä oveen kohdistuvaa painetta koiran hyppiessä ovea vasten.


Tarha on erittäin yksinkertainen ja nopea pystyttää. Elementit liitetään toisiinsa pulteilla (reijät ovat valmiina elementtien neliökehysputkessa). Tarhaan on saatavana erikseen lisää perus- ja ovielementtejä.


Lisävarusteet

Jämpti -tarhoihin on saatavilla erilaisia lisävarusteita. Huom! Kuvien kulmatuet ja U-kiinnikkeet eivät sisälly toimitukseen vaan ovat saatavina erikseen.


Tekniset tiedot:

- Peruselementti: Leveys 200 x korkeus 220 cm

- Ovielementti: Leveys 200 x korkeus 220 cm

- Oviaukon koko: 69 x 192 cm

- Oven koko: 60 x 187 cm

- Oven alla oleva kynnys: 25 cm

- Elementin kehä: 25 x 25 mm putkea

- Kalterit: Vahvuus 1,6 cm, kalterien väli 8,1 cm (ovessa kalterien väli n. 9 cm) - 99,5 cm:n korkeudella on poikkipuu, joka on n. 8 mm vahva metallitanko.


Takuu

Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-tarhaelementit sekä Jämpti Lämpöeristetty koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin ei kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta. 


Toimitus

Tarhapakettien toimitusaika on n. 2-5 arkipäivää. 

HUOMIO! Tällä tuotteella on poikkeava toimituskulu. 69 € / toimitus. Yksi toimitus voi sisältää vain tarhaelementtejä.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.