Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Jämpti Eco Tarhapaketti (175 cm)

Jämpti Eco Tarhapaketti (175 cm)

649,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 649,00 €
sis. 24 % ALV

Valmiit tarhapaketit Jämpti ECO Kuumasinkityistä tarhaelementeistä. Pakettiin sisältyy yksi ovielementti ja valittu määrä peruselementtejä sekä kokoamiseen kaksi pulttia / elementti.

Toimiva ja taloudellinen

Konstailematon Jämpti ECO -koiratarha koostuu kestäviksi kuumasinkityistä teräsverkkoelementeistä. Kuumasinkitys suojaa tarhaa tehokkaasti ruostumiselta ja saa tarhan kestämään Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Laaja valikoima valmiita paketteja

ECO-koiratarhapaketit koostuvat yhdestä ovi- ja valitusta määrästä peruselementtejä. Lisäelementtejä on saatavana myös erikseen. Elementtien kehys on vahvaa 25 x 25 cm neliöteräsputkea ja verkko 3,8 mm paksua teräslankaa. Verkon jokainen lanka on hitsattu kiinni kehikkoon ja toisiin lankoihin. Kokonaisuus on erittäin tukeva ja kestävä. Tarhan nurkat muodostavat 90° kulman, mikä mahdollistaa neliskanttisen tarhan rakentamisen. Jokaisen elementin kanssa toimitetaan 2 pulttia, joille on valmiit läpiviennit elementtien kehysputkessa.Ovielementin ovi aukeaa sisäänpäin. Kääntösalpalukollinen ovi voidaan sulkea tarhan molemmilta puolilta, ovi voidaan tarvittaessa lukita riippulukolla. Oven ulkopuolella on nurkissa stopparit, jotka vaimentavat oveen kohdistuvaa painetta koiran hyppiessä ovea vasten.

Lisävarusteet

Jämpti ECO -tarhoihin on saatavilla käytännöllisiä lisävarusteita, kuten alikiipeilyesteet, kulmatuet, U-mallisia lisäkiinnikkeitä sekä tarhan sisä- ja ulkopuolelle asentuvia kuppitelineitä. Kattoelementillä varustettu ECO-tarha soveltuu erinomaisesti myös kissoille.


Tekniset tiedot:

- Peruselementti: Leveys 150 x korkeus 175 cm

- Ovielementti: Leveys 150 x korkeus 175 cm

- Oven alla oleva kynnys: 25 cm

- Neliöputki: 25 x 25 mm

- Neliöputken materiaalivahvuus: 1 mm

- Verkon materiaalivahvuus: 3,8 mm. Ohuempi verkkolanka voi aiheuttaa verkon venymisen ja löystymisen.

- Verkon silmäkoko: 50 x 100 mm


Takuu

Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-tarhaelementit ja -koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin ei kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta. Jämpti-tarhaustuotteiden takuukortti aukeaa TÄSTÄ.


Toimitus

Tarhapakettien toimitusaika on n. 2-5 arkipäivää. 

HUOMIO! Tällä tuotteella on poikkeava toimituskulu. 69 € / toimitus. Yksi toimitus voi sisältää vain tarhaelementtejä.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.