Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Hurtta Razzle-Dazzle Y-valjas, karhunvatukka

Hurtta Razzle-Dazzle Y-valjas, karhunvatukka

39,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 39,90 €
sis. 24 % ALV

Hurtta Razzle-Dazzle Y-valjas on suunniteltu soveltumaan päivittäiseen käyttöön, oli kyseessä sitten tavallinen arkilenkki tai suurempi seikkailu. Reilujen säätöjen ansiosta valjas sopii kasvavalle koiralle sekä yleensä myös niille koirille, joille sopivan valjaan löytyminen on haastavaa.

Valjaissa on miellyttävä pehmuste, joka lisää käyttömukavuutta ja normaalisti valjaita inhoavakin koira saattaa ne hyväksyä. Hyvät säätömahdollisuudet rinnanympäryksessä, pääntiessä sekä etunauhassa mahdollistavat täydellisen istuvuuden, jolloin valjas ei hankaa tai kiristä mistään. Valjaat voidaan pujottaa helposti ja nopeasti koiran pään yli ja rintaremmin kahden pistolukon ansiosta etujalkoja ei tarvitse nostaa pukiessa.
Yllättäviä tilanteita varten valjaissa on niin sanottu kauhukahva, josta saa tukevan otteen koiran nostaessa kierroksiaan. Y-valjas jakaa paineen tasaisesti lemmikin keholle, eikä tilanteesta jää kivuliasta muistijälkeä - esimerkiksi reaktiivinen koira hyötyy suuresti kahvallisesta Y-valjaasta. Tukevat ja lujuustestatut valjaat kestävät käytössä. Valjaiden etuosassa on metallilenkki taluttimelle ja niitä voidaan käyttää tavanomaisen valjaan lisäksi myös vedonestovaljaina.
Lisäturvaa lenkkeilyyn tuovat valjaiden tehokkaat heijastimet!Ominaisuuksia
- Siirrettävä heijastin (valovoima 400-450 lx/m2)
- Säädettävä pehmuste edessä
- Säädettävä pääntie ja rinnanympärys
- Mukava istuvuus
- Kestävä kahva ja ruostumaton teräsrengas taluttimelle
- Noin kuusinkertainen vetolujuus
- Helposti puettava ja riisuttava
- Metallinen etulenkki taluttimelle
- 80-100% materiaaleista kierrätettyjä
- Metalliosat ruostumatonta terästä

Tekniset tiedot
- Kankaiden turvallisuus ja haitta-aineettomuus on testattu STANDARD 100 by ÖKO-TEX® -standardin mukaisesti
- PU-pehmuste on testattu REACH-asetuksen 1907/2006 SGS-laboratoriostandardien mukaisesti eikä se sisällä ftalaatteja tai muita haitallisia kemikaaleja
- Metalliosien korroosionkestävyys on testattu laboratoriossa EN ISO 9227: 2017 (E) -standardin mukaisesti ja sen on todettu täyttävän määritetyt laatuvaatimukset (SGS).
- Valjaiden vetolujuus on testattu laboratorio-olosuhteissa standardin SFS-EN ISO 13934-1 mukaisesti ja sen on todettu täyttävän valjaille asetetut lujuusvaatimukset.

Materiaalit
- 100 % kierrätysmateriaalista valmistettu 2 mm:n PU pehmuste yhdistettynä 70 % kierrätysmateriaalista valmistettuun neulokseen.
- Nauhat 100 % kierrätettyä polyesteriä
- Pistolukot 100% Nylonia
- Metalliosat ruostumatonta terästä

Pesu- ja hoito-ohjeet
Käsinpesu, pese samansävyisten kanssa. Ripusta kuivumaan
Ei valkaisua, huuhteluaineita, rumpukuivausta, silitystä tai kuivapesua

Väri
Karhunvatukka (musta sinisillä ja valkoisilla yksityiskohdilla)

Sopivan koon löytäminen
Tarkistathan ennen tilaamista tuotteen koon kokotaulukosta - taulukko lemmikin mittausohjeiden kera löytyy tuotteen kuvien joukosta. Jos mitta jää kahden koon väliin, valitse isompi koko.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.