Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
GOTO Talutin koiralle SEAQUAL-materiaalista

GOTO Talutin koiralle SEAQUAL-materiaalista

29,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 29,90 €
sis. 24 % ALV

Vastuullisen kulutuksen mukainen, SEAQUAL®-materiaalista valmistettu GOTO Talutin koiralle on suunniteltu erityisesti yhteensopivaksi saman valmistajan GOTO ja CASU -valjaiden kanssa.

GOTO Talutin on ihanan kevyt ja kestävä talutin, jossa on isokokoinen, mutta kevyt, aukaisultaan tilava alumiinihakalukko (vetolujuus 400 kg). Taluttimessa on erinomaisesti näkyvä heijastin huolehtimassa näkyvyydestä pimeällä. Vaikka taluttimen lukko on kookas, se on varsin kevyt ja soveltuu sen ansiosta kaiken kokoisille koirille. Se sopii hyvin kaikkiin valjaskiinnityksiin. Lukko ei aukea itsekseen vaan pysyy tukevasti kiinni. Kaksi metriä pitkän taluttimen toisessa päässä on tukeva käsilenkki.

Talutin on valmistettu SEAQUAL®-materiaalista, jossa polyamidi on uudelleentuotettu kalaverkoista ja polyesteri muovipulloista. Käsilenkin sisällä oleva toppaus on ECO-vaahtomuovia ja taluttimen muutkin osat on valmistettu kierrätetystä muovista. GOTO Sportwear -tuotteet valmistetaan Euroopassa.

SEAQUAL Initiative on uniikki maailmanlaajuinen yhteisö, jossa kansalaisjärjestöt, kalastajat ja paikallisviranomaiset yhteistyössä puhdistavat ja keräävät jätettä ja roskaa rannoilta, merenpohjasta ja joista. Jäte lajitellaan materiaaleittain ja tuotetaan uudeksi kierrätysmateriaaliksi (Upcycled Marine Plastic).

Pituus: 2,0 cm x 200 cm

Värit: Pinkki, turkoosi, oranssi (väriä on käytetty mustan tehosteena)

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.