Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Finnero RESCUE Valjas

Finnero RESCUE Valjas

28,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 28,90 €
sis. 24 % ALV

Raikkaan vihreät Y-valjaat sopivat luonnollisesti kaikille tyylitietoisille koirille, mutta erityisesti ne on suunniteltu rescueyhdistyksen kautta kotiin saapuville koirille.

Valjaissa on huomioitu uuteen ja outoon ympäristöön saapuvan koiran tarpeet, sillä ne takaavat lempeän ja turvallisen alun koiralle. Valjaat ovat käytännölliset, pehmeät, iloiset ja luotettavat.Arka koira saattaa pelätä pään yli vedettäviä valjaita ja RESCUE Valjaissa tämä on otettu huomioon. Selkäosaan pikalukoilla kiinnittyvät etu- ja takaremmit mahdollistavat valjaiden pukemisen maasta päin, mikä ei tunnu koirasta läheskään yhtä uhkaavalta, kuin valjaiden nostaminen tai ihmisen kumartuminen koiran ylle.

Myös säätömahdollisuuksien puolesta valjaissa on huomioitu lemmikin mahdollinen rescue-tausta. Valjaiden pääntie sekä rintaremmi ovat molemmat säädettävissä. Kolmen säätöpisteen ansiosta valjaat saadaan istumaan täydellisesti. Rintaosan pehmusteessa on kaksi kiinnityslenkkiä rintaremmille, jolla valjaan pituutta voidaan säätää.

RESCUE Valjaissa on kaksi kiinnityspistettä taluttimelle. Metallisista D-lenkeistä toinen sijaitsee eturinnassa ja toinen selän päällä. Renkaaseen voi taluttimen lisäksi kiinnittää esimerkiksi huomiovalon. Ilmavat, mukavuutta lisäävät pehmusteet rinnassa sekä selässä helpottavat opettelua hihnassa kulkemiseen. Kantattu neopreeni-pehmuste jakaa paineen tasaisesti koiran vetäessä. Kun valjaat tuntuvat miellyttävältä, on keskittyminen mukaviin asioihin (kuten makupaloihin) helpompaa. Heijastavat yksityiskohdat.Tuotteeseen on saatavilla myös saman sarjan lisävarusteita, joissa koiran kulkuri-tausta on otettu huomioon. RESCUE Valjaan stoppari, monitoimitalutin sekä käsilenkki tuovat lisäturvaa ja käytännöllisyyttä ulkoiluun!Pesu:Voidaan pestä 40 asteisessa vedessä.

Väri: Rescueyhdistys Kulkureiden oma tunnusväri vihreä

Koot:XS, S, M, L.Alla olevasta taulukosta näet valjaiden mitat sekä suuntaa antavat rotusuositukset.Sopiva valjas on koiralle napakka niin, että sormesi mahtuvat valjaan ja koiran väliin.

Koko   Rinnanympärys    Kaulanympärys    Viitteellinen rotusuositus
XS   39-62 cm   30-43 cm   Kääpiökoirat, bichon frisé
S   47-78 cm   46-66 cm   Beagle, kääpiövillakoira
M   58-111 cm   51-75 cm   Collie, saluki, novascotiannoutaja
L   74-128 cm   63-96 cm   Kultainennoutaja, berni
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.