Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Finnero RESCUE Valjaan stoppari
Finnero RESCUE Valjaan stoppari

Finnero RESCUE Valjaan stoppari

15,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 14,90 €
sis. 24 % ALV

Valjaisiin kiinnitettävä jarrupala on tarkoitettu aroille, voimakkaan riistavietin omaaville tai karkailuun taipuvaisille koirille, sillä RESCUE Stoppari estää koiran peruuttamisen ulos valjaista.


BGB-lukolla valjaiden selkäosan lenkkiin kiinnitettävä stoppari säädetään niin, että se asettuu koiran vatsan ympärille, kylkiluiden taakse. Irrallisesta stopparista saa säädettyä etäisyyden valjaisiin sekä vatsanympäryksen.

Stopparin sisäpuoli on pehmoista fleeceä, joka ei kuluta koiran karvaa ja nauhan ulkopuolen heijastavat yksityiskohdat näkyvät hämärän aikaan autoilijoille sekä muille ulkoilijoille.


Suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti rescuekoirat ja niiden tarpeet. Alku uudessa kodissa on koiran loppuelämän perusta ja sen tulisi olla mahdollisimman lempeä. Mahdollisimman monien uusien kokemusten tulisi olla positiivisia ja turvallisia. Kuitenkaan kaikilta negatiivisilta tilanteilta ei voida välttyä ja niissä hetkissä olisikin tärkeää pystyä hallitsemaan koira ja varmistamaan sen sekä muiden turvallisuus - irrallaan holtittomana juokseva koira on aina vaaraksi liikenteelle sekä itselleen. Kun stoppari on säädetty oikein, ei koira pääse vetämään valjaita päältään ja pysyy turvallisesti kytkettynä omistajaan.


Jarrupala soveltuu kaikkiin valjaisiin, joissa on kiinnityslenkki selän takaosassa. Stopparin kanssa suositellaan käyttämään monitoimitalutinta, jonka molemmat päät voidaan kiinnittää valjaisiin tai pantaan ja valjaisiin. Flexin käyttö kovin aralla koiralla voi olla turvallisuusriski.


Myös sarjan muut tuotteet huomioivat koiran kulkuri-taustan. RESCUE Valjaat, monitoimitalutin sekä käsilenkki tekevät ulkoilusta käytännöllistä ja turvallista!

Tuotesarjan tavoitteina ovat käytännöllisyys, pehmeys, iloisuus sekä luotettavuus.


Pesu:

Tuote voidaan pestä 40 asteessa.

Väri:

Musta.

Koot:

XS, S/M, M/L

Alla olevasta taulukosta näet mitat sekä suuntaa antavat rotusuositukset.


Koko   Vyötärö   Kiinnitysnauha   Koiran viitteellinen kokosuositus
XS   2,0 cm x 25-45 cm   2,0 cm x 12-20 cm   Pienet ja hoikat koirat
S/M   2,5 cm x 36-58 cm   2,0 cm x 19-25 cm   Pienet ja keskikokoiset koirat
M/L   3,5 cm x 53-88 cm   2 cm x 26-36 cm   Keskikokoiset ja isot koirat
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.