Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Finnero RESCUE Monitoimitalutin

Finnero RESCUE Monitoimitalutin

29,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 29,90 €
sis. 24 % ALV

Kahdella BGB-lukolla varustettu monitoimitalutin voidaan kiinnittää molempiin valjaiden kiinnityspisteisiin tai käyttää tavanomaisena pitkänä taluttimena.
RESCUE Monitoimitalutinta saa säädettyä monipuolisesti mieleisekseen ja sen suunnittelussa on huomioitu erityisesti rescuekoirat, jotka vaativat lempeän ja varman alun uudessa kodissaan. Useilla kiinnityslenkeillä varusteltua talutinta voidaan käyttää koulutukseen, arjen lenkkeilyyn sekä kahden lukon ansiosta vahvana jakajana, kun liikkeellä ollaan kahden koiran kanssa. Talutin voidaan myös kiinnittää juoksuvyöhön tai asettaa vyötärölle sellaisenaan, jolloin omistajan kädet jäävät vapaaksi muulle. Kahdella lukolla varusteltua talutinta voidaan käyttää myös vedonestoon, kun sen toinen pää kiinnitetään valjaiden eturintaan ja toinen pää selkäosaan. Karkailun ehkäisemiseksi RESCUE Monitoimitalutin voidaan kiinnittää myös vaikkapa sekä pantaan että valjaisiin, jolloin koira pysyy kytkettynä, vaikka se saisikin riisuttua vaikkapa pannan kaulastaan.

Suunnittelussa on huomioitu erityisesti rescuekoirat ja niiden tarpeet. Alku uudessa kodissa on koiran loppuelämän perusta ja sen tulisi olla mahdollisimman lempeä. Taluttimessa on paniikkikahva yllättäviä tilanteita varten, sillä vaikka tarkoitus onkin tarjota koiralle mahdollisimman paljon positiivisia kokemuksia, ei kaikilta negatiivisilta tilanteilta voida välttyä. Varma ja luotettava talutin on yksi tärkeimmistä varusteista, jos kyseessä on arka koira.
Heijastavaa tikkausta on koko hihnan pituudelta ja nauhan heijastavat yksityiskohdat näkyvät hämärän aikaan autoilijoille sekä muille ulkoilijoille.
Taluttimen sisäpuoli on pehmoista fleeceä, joka ei aiheuta nirhaumia omistajan käsiin, vaikka koira tekisikin äkkinäisen liikkeen.

RESCUE Monitoimitalutin soveltuu yhteen erityisesti RESCUE Valjaiden, -käsilenkin sekä -stopparin kanssa, mutta voidaan käyttää tavallisen taluttimen tapaan minkä vain valjaiden kanssa.
Tuotesarjan tavoitteina ovat käytännöllisyys, pehmeys, iloisuus sekä luotettavuus.

Väri:
Musta, heijastavat yksityiskohdat.
Mitat:
1,5 cm x maksimipituus 3 m
2,0 cm x maksimipituus 3 m
Taluttimissa on yhteensä 6 kiinnityslenkkiä.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.