Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Duvo+ Heijastava talutin ja valjaat turvavalolla
Duvo+ Heijastava talutin ja valjaat turvavalolla
Duvo+ Heijastava talutin ja valjaat turvavalolla

Duvo+ Heijastava talutin ja valjaat turvavalolla

30,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 30,90 €
sis. 24 % ALV

Maksimoi koirasi näkyvyys ulkoiltaessa talutussetillä, joka koostuu heijastavista valjaista, taluttimesta ja turvavalosta.


Valjaiden rintakappaleessa on tehokas, kolmitoimintoinen LED-valo, joka on helppo ladata USB:n välityksellä (johto sisälty toimitukseen). Virtapainiketta painamalla valo voidaan säätää palamaan yhtäjaksoisesti tai vilkkumaan nopeasti tai hitaasti. Yhdellä puolen tunnin latauksella yhtäjaksoinen valo palaa +/- 4 tuntia ja vilkulla +/- 8 tuntia. Vedenkestävä valo soveltuu käytettäväksi haastavissakin sääolosuhteissa. Valjaiden nylonhihnoissa on koko matkalla heijastinpainatus ja pehmeän kangasosan reunassa heijastintere. Punainen huomioväri erottuu hyvin maastossa. Valjaat voidaan säätää helposti koiralle sopiviksi ja varmistaa hyvä istuvuus. Käyttömukavuutta lisää pehmustettu ja notkea vatsapuoli, joka mukailee liikettä. Valjaat kiinnitetään pikalukolla selkäpuolelta. Talutin kiinnitetään lukon vieressä oleviin D-lenkkeihin, jolloin veto ei kohdistu pikalukkoon.


Settiin kuuluu vetoa vaimentavalla jousto-osiolla varustettu talutin, jossa on miellyttävä neopreenivuorattu käsilenkki. Hihnassa on pistoolilukko ja heijastava painatus koko matkalla jousto-osaa lukuun ottamatta. Taluttimen pituudessa on huomioitu turvallisuus - 120 cm pitkässä hihnassa koira pysyy lähietäisyydellä pimeällä liikuttaessa.


Setin metalliosat ovat tummanharmaat, kangas ja nylon puna-harmaat. Valo on integroitu valjaisiin eikä sitä voi irrottaa.


Valjaskokoa valitessasi mittaa koiran rinnanympärys etujalkojen takaa.


Kokotaulukko - valjaat

Koko   Rinnanympärys   Nylonhihnojen leveys   
S35-50 cm15 mm
M40-60 cm19 mm
L60-80 cm25 mm


Kokotaulukko - talutin


Koko   Pituus (-venytettynä)   Leveys
S120-140 cm15 mm
M120-140 cm19 mm
L120-140 cm25 mm
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.