Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
CASU2 Valjaat koirille SEAQUAL-materiaalista

CASU2 Valjaat koirille SEAQUAL-materiaalista

59,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 59,90 €
sis. 24 % ALV

Casu2-valjaat ovat täydellinen valinta, kun koiralle halutaan nopeasti päälle puettavat valjaat. Valjaat pujotetaan koiran päälle ja rintaremmi suljetaan yhdellä muovisella pikalukolla. Talutin kiinnitetään vahvistettuuun SEAQUAL® -materiaalilenkkiin, joita on yksi lapojen päällä ja yksi rinnan oikealla puolella. Rintalenkin ansiosta valjasta voidaan käyttää vedonestovaljaan tapaan.

Tarkoitettu erityisesti lyhytrunkoisille, pienille ja keskikokoisille koirille, kevyeeseen lenkkeilyyn ja kaupunkikäyttöön. Helppokäyttöisten valjaiden materiaali on kevyt, pehmeä ja liikkeessä taipuisa, minkä vuoksi se tuntuu lähes huomaamattomalta koiran päällä.

Kotimainen GOTO Sportwear valmistaa varusteita aktiivisille koirille kierrätysmateriaaleista ja visiona onkin puhdistaa meri muovijätteestä yksi valjas kerrallaan.SEAQUAL® -materiaalin polyamidi on uudelleentuotettu kalaverkoista ja polyesteri muovipulloista. Valjaiden sisältämä vaahtomuovipehmike on ECO-vaahtomuovia.

SEAQUAL Initiative on uniikki maailmanlaajuinen yhteisö, jossa kansalaisjärjestöt, kalastajat ja paikallisviranomaiset yhteistyössä puhdistavat ja keräävät jätettä ja roskaa rannoilta, merenpohjasta ja joista. Jäte lajitellaan materiaaleittain ja tuotetaan uudeksi kierrätysmateriaaliksi (Upcycled Marine Plastic). Näistä materiaaleista valmistetaan mm. GOTO Sportwear -tuotteita, jotka valmistetaan Euroopassa.

Värit: Sisäpuoli pinkki, turkoosi tai oranssi | Ulkopuoli musta

Heijastavat yksityiskohdat

Koot, mitat ja pukeminen:Talutin kiinnitetään selän päällä olevaan narulenkkiin, jonka kestävyys kannattaa varmistaa pitävällä solmulla.Valjaskokoa valitessasi, mittaa koirasi kaulanympärys mahdollisimman alhaalta, läheltä rintaa.


Koko   Kaulanympärys   Rinnanympärys   Rotuesimerkki
XS   25-38 cm36-43 cmJackrussellinterrieri
S   31-50 cm43-56 cmParsoni
M   43-55 cm56-74 cmBordercollie
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.