Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
CASU1 Step-in valjaat koirille SEAQUAL-materiaalista

CASU1 Step-in valjaat koirille SEAQUAL-materiaalista

49,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 49,90 €
sis. 24 % ALV

Casu1-valjaat ovat täydellinen valinta, kun koiralle halutaan helposti puettavat valjaat. Valjaat voidaan laskea lattialle avautuvaksi soikioksi, jonka keskellä seisovan koiran harteille ne voidaan vaivattomasti nostaa. Valjaat kiinnitetään muovisella pikalukolla selän päälle. Talutin kiinnitetään vahvistettuihin SEAQUAL® -materiaalilenkkeihin.

Tarkoitettu kaikenkokoisille koirille kevyeeseen lenkkeilyyn ja kaupunkikäyttöön. Erityisesti valjas soveltuu eläväisille, pukemista tai valjaita aristaville hännän heiluttajille. Helppokäyttöisten valjaiden materiaali on kevyt, pehmeä ja liikkeessä taipuisa, minkä vuoksi se tuntuu lähes huomaamattomalta koiran päällä.

Kotimainen GOTO Sportwear valmistaa varusteita aktiivisille koirille kierrätysmateriaaleista ja visiona onkin puhdistaa meri muovijätteestä yksi valjas kerrallaan.

SEAQUAL® -materiaalin polyamidi on uudelleentuotettu kalaverkoista ja polyesteri muovipulloista. Valjaiden sisältämä vaahtomuovipehmike on ECO-vaahtomuovia.

SEAQUAL Initiative on uniikki maailmanlaajuinen yhteisö, jossa kansalaisjärjestöt, kalastajat ja paikallisviranomaiset yhteistyössä puhdistavat ja keräävät jätettä ja roskaa rannoilta, merenpohjasta ja joista. Jäte lajitellaan materiaaleittain ja tuotetaan uudeksi kierrätysmateriaaliksi (Upcycled Marine Plastic). Näistä materiaaleista valmistetaan mm. GOTO Sportwear -tuotteita, jotka valmistetaan Euroopassa.

Värit: Sisäpuoli pinkki, turkoosi tai oranssi | Ulkopuoli musta

Heijastavat yksityiskohdat

Koot, mitat ja pukeminen: Valjaan sopivuus mitataan koiran rinnasta (ympärysmitta sään kohdalta ja kainaloiden takaa). Valjas on aina oikein päin, sillä kaula-aukko ja rinnanympärys ovat identtiset.

Huom! Ei säätövaraa

Koko   Kaulanympärys   Rinnanympärys   Rotuesimerkki
XS   25-38 cm36-43 cmJackrussellinterrieri
S   31-50 cm43-56 cmParsoni
M   43-55 cm56-74 cmBordercollie
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.