Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
CanineCare Kaoliinijauhe, 200g

CanineCare Kaoliinijauhe, 200g

9,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 9,90 €
sis. 14 % ALV
Monipuolinen, absorboivia ominaisuuksia omaava kaoliini (valkoinen savi) on lemmikin sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin soveltuva luonnontuote.

Monipuolinen, absorboivia ominaisuuksia omaava kaoliini (valkoinen savi) on lemmikin sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin soveltuva luonnontuote. Sitä voidaan käyttää täydennysrehuna akuuttien ruuansulatusongelmien aikana. Jauheesta voidaan valmistaa massa, joka toimii 100 % luonnollisena hammastahnana ja pienten haavojen tai paikallisen ihoärsytyksen hoidossa.

Akuutit ruuansulatusongelmat:

Kaoliinilla on absorboivia ominaisuuksia ja se sisältää luontaisia elektrolyyttejä. CanineCare Kaoliinijauhetta voidaan käyttää pieneen vesimäärään sekoitettuna akuuttien ruuansulatusongelmien, kuten ripulin aikana.

Nesteytys:

Kaoliinin luontaiset elektrolyytit (pii, magnesium, litium, natrium ja kalium) auttavat ylläpitämään kehon nestetasapainoa, jonka vuoksi CanineCare Kaoliinijauhetta voidaan käyttää rasituksessa olevien työkoirien juotoissa. Sekoita mitattu määrä jauhetta 2,5 desilitraan kylmää vettä. Kun jauhe on liuennut, tarjoa neste lemmikille (ilman kupin pohjalle jäävää sakkaa).

Haavaumat ja ihoärsytys:

Sekoita kaoliinijauhetta pieneen määrään vettä muodostaen kiinteä massa. Laita massa iholle ärtyneeseen kohtaan ja peitä kostealla siteellä. Anna vaikuttaa vähintään tunnin ajan.

Hammastahna koirille ja kissoille:

8 mittaa kaoliinia + 12 pisaraa sitruunamehua + 10 pisaraa kasviöljyä. Sekoita tasaiseksi. Puhdista lemmikin hampaat tahnalla ja harjalla tai sormen ympäri kiedotulla sideharsolla.

Älä käytä metallisia työvälineitä käsitellessäsi kaoliinia. Säilytetään kansi tiiviisti suljettuna viileässä ja pimeässä paikassa. Pidä poissa lasten ulottuvilta ja näkyviltä. Soveltuu koirille ja kissoille.

Annostus:

Koiran painoMitallista kaoliiniaVettä
< 20 kg410 ml
20-30 kg615 ml
40 kg+820 ml

Annostele pipetillä suoraan suuhun tai ruuan sekaan.

1 mitta = n. 1 g jauhetta


Keskustele annostuksesta ja käytön kestosta asiantuntijan kanssa. Pitkittyneessä ripulissa tai muissa terveysongelmissa käänny eläinlääkärin puoleen.

Pakkaus sisältää mittalusikan.


Ainesosat: 100 % kaoliini (farmaseuttinen kaoliini).


Valmistusmaa: Puola

Raaka-aineen alkuperämaa: Saksa 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.