Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Boogie See Me Vyölaukku LED-valolla

Boogie See Me Vyölaukku LED-valolla

14,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 14,90 €
sis. 24 % ALV

Kirkkaalla LED-valolla varustettu neonkeltainen Boogie SEE ME Vyölaukku LED-valolla auttaa koiranulkoiluttajaa erottumaan hämärään ja pimeään vuodenaikaan lenkkeiltäessä.

Vettähylkivästä materiaalista valmistetussa vetoketjullisessa huomiovyölaukussa on tehokas, kolmitoimintoinen LED-valo, joka voidaan säätää yhtäjaksoiselle valolle tai nopealle tai hitaalle vilkulle. Vyölaukussa pienet esineet, kuten avaimet tai puhelin kulkevat kätevästi mukana lenkillä. Laukkuun sujahtavat niin ikään namit ja kakkapussit helposti saataville.

Laukun valo on USB-ladattava. Valon käyttöaika 40 minuutin latauksella on noin 4-7 h toiminnosta riippuen. Miellyttävän leveän (3,8 cm), venyvän joustovyön pituus on säädettävissä max. 90 cm:iin saakka. Laukkuosa laajentuu pystysuunnassa n 10,5. cm:iin asti, venyvä materiaali antaa vielä muutaman millin pelivaraa. Vyössä on tukeva, muovinen pistolukko.

- USB-ladattava (USB-kaapeli sisältyy pakkaukseen)

- Jatkuva valo, hidas ja nopea vilkku

- Näkyvyys kohtuullisissa sääolosuhteissa n. 500 m

- Roiskevesitiivis

Väri: Keltainen

Koko:Venyvän vyön pituus säädettävissä, maksimipituus 90 cm.Laukun koko on 4 x 20,5 cm - laukun korkeus laajenee n. 10,5 cm:iin (venyvä materiaali antaa vielä muutaman millimetrin pelivaraa). Laukkuun mahtuu matkapuhelin kokoa 7,5 x 16,8 cm.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.