Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Boogie Kissanlelu Motokatti, Sätkivä vuokkokala
Boogie Kissanlelu Motokatti, Sätkivä vuokkokala

Boogie Kissanlelu Motokatti, Sätkivä vuokkokala

14,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 14,90 €
sis. 24 % ALV

Valloittava interaktiivinen kissanlelu Boogie Motokatti, Sätkivä vuokkokala herättää kissasi sisäisen saalistajan varmasti. Motokatti aktivoituu kosketuksesta ja räpiköi sen jälkeen kuin kala kuivalla maalla - aivan kuin oikea saalis. Lisämausteena lelussa on myös ihanan villitsevää kissanminttua, joka siivittää leikit uudelle levelille!

Saalistus- ja painileikit ehkäisevät kissan stressiä ja tarjoavat vaihtelua lemmikkisi liikuntarutiineihin. Motokatilla leikkivä kissa viihdyttää suuresti myös sivusta seuraavaa omistajaa! Sätkivä kala sopii kaikenrotuisille kissoille ikään katsomatta.

Paristoja leluun ei tarvitse vaihdella, sillä kalaan saadaan uutta virtaa pakkauksen mukana tulevalla USB-johdolla. Lelun on / off -nappi löytyy vatsan vetoketjun takaa. Päällinen on vesipestävä (muista poistaa koneisto ennen pesua).

Tutustuta arka kissa leluun rauhassa ennen sen käynnistämistä. Lataa lelua 2 tuntia ennen käyttöönottoa. USB-latausjohto on jemmassa kalan vatsassa.

Tarkoitettu vain kissoille, ei sovellu lapsille. Valvo lemmikkisi leikkejä ja varmista, ettei lemmikki niele lelun osia. Poista rikkoutunut lelu käytöstä. Ei ulkokäyttöön.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.