Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Bio-Groom So-Quick, kuivumista nopeuttava suihke
Bio-Groom So-Quick, kuivumista nopeuttava suihke

Bio-Groom So-Quick, kuivumista nopeuttava suihke

22,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 22,90 €
sis. 24 % ALV

Turkin kuivumista nopeuttava suihke koirille ja kissoille.So-Quick on koirien hoitosuihke, joka on erityisesti suunniteltu lyhentämään koiran turkin kuivumisaikaa pesun jälkeen. Se auttaa lyhentämään kuivumiseen kuluvaa aikaa jopa 50 % ja säilyttää saavutetun tyylin pidempään. So-Quickin avulla trimmaajat ehtivät hoitamaan enemmän koiran päivässä.

Kuivumista nopeuttava suihke on ihanteellinen pienille lemmikeille, joita ei voi pitää märkänä kovin pitkään. Se auttaa ehkäisemään iho-ongelmia, kuten hotspot koirilla, joita pitkä ja paksu turkki voi pitkään kosteana ollessaan aiheuttaa. Se sopii myös lemmikeille, jotka vihaavat märkyyttä!

Turvallinen, öljytön ja hajusteeton koostumus ei jätä jäämiä. Soveltuu yhteen shampoiden tai hoitoaineiden kanssa. So-Quick -suihke selvittää ja tasoittaa turkin, poistaa pörröisyyttä ja lukitsee kosteuden ulkopuolelle.

So-Quick on hajusteeton, eikä sisällä parabeeneja ja väriaineita. Se on 100 % biohajoava , parabeeniton ja eläinkokeeton. Turvallinen pennuille, kissanpennuille ja ympäristölle. Turvallista käyttää samanaikaisesti kirppu- ja punkkihoitojen kanssa. Huippukasvattajien ja trimmaajien suosittelema kautta maailman.

Käyttö:
Käytetään pesun jälkeen. Ravista pulloa hyvin. Suihkuta tasaisesti turkkiin n. 15-20 cm päästä, vältä aineen joutumista silmiin. Parhaan tuloksen saamiseksi anna vaikuttaa 2 minuuttia ja kuivaa lemmikki kuivaajalla ja muotoile normaalisti. Voidaan käyttää minkä tahansa Bio-Groom -shampoon tai hoitoaineen kanssa.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Syttyvää.

Koostumus:
Purified Water, Dimethicone, Cocamide DIPA, Phenoxyethanol.

Pakkauskoot: 355 ml (suihkepullo), 3,8 l kanisteri

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.