Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
BACK ON TRACK KOIRAN HUOMIOHUIVI DRACO, ORANSSI
BACK ON TRACK KOIRAN HUOMIOHUIVI DRACO, ORANSSI

BACK ON TRACK KOIRAN HUOMIOHUIVI DRACO, ORANSSI

19,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 19,00 €
sis. 24 % ALV

Back on Track Draco on koirille tarkoitettu huomiohuivi, joka soveltuu täydellisesti käytettäväksi hämärässä tai metsässä liikuttaessa. Se sopii hyvin myös pitkäkarvaisille koirille, joilla tavalliset kaulapannat tai valjaat eivät näy kunnolla ja heijastinliivi on liian lämmin.


Huivi on kevyttä, hengittävää materiaalia ja se on helppo sulkea vahvalla tarranauhalla. Iontex®-teknologia heijastaa koiran kehon lämpöä ja voi edistää hyvää liikkuvuutta niskassa.


Oranssissa värissä on heijastava kuvio ja huivin ympärillä heijastavia yksityiskohtia.


Kokotaulukko:

KokoKaulan ympärysmitta
S30-37 cm
M37-45 cm
L45-53 cm
XL54-62 cm


Käyttö: Kaikkien Back on Track -tuotteiden käyttö tulee aloittaa vähitellen. Käytä tuotetta enintään 2-4 tuntia ensimmäisten 2-3 päivän ajan. Näin eläimen keho saa mahdollisuuden tottua tuotteen vaikutukseen. Totuttelun jälkeen tuotetta on suositeltavaa käyttää useita tunteja parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi.


Tuotteen käytön aloitusvaiheessa voi esiintyä lisääntynyttä turvotusta, mikä johtuu lisääntyneestä verenkierrosta ja aineenvaihdunnasta. Se kertoo, että tuote toimii. Alkuajan lisääntynyt turvotus häviää jatkettaessa käyttöä pidempään.


Tuotteita ei saa käyttää tiineillä eläimillä, koska käytössämme ei ole tutkimustuloksia siitä mitä lisääntynyt aineenvaihdunta ja verenkierto voi aiheuttaa sikiölle. Doping-varoaika on 0 vrk.


Hoito-ohje: Tuote on pidettävä puhtaana maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Vaikuttavat mineraalit kudotaan materiaaliin, eikä niitä voi pestä tai kuluttaa pois. Noudata aina tuotteen etiketissä olevia pesuohjeita.

Hellävarainen konepesu 40°C. Käytä tavallista pesuainetta. Älä käytä valkaisuainetta tai huuhtelukirkastetta. Ei kuivapesua, silitystä eikä rumpukuivausta. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.