Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Aluway Yksiosainen autoiluhäkki

Aluway Yksiosainen autoiluhäkki

269,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 269,00 €
sis. 24 % ALV

Kuten tiedämme, turvallisin tapa kuljettaa koiraa autossa on tukevasti paikoilleen sidotussa häkissä tai turvavöissä. Onnettomuustilanteessa häkki estää koiraa sinkoutumasta kohti auton etuosaa ja onnettomuuden jälkeen koira on turvassa häkissään, eikä pääse shokkitilassa karkuun harhailemaan esim. liikenteen sekaan.

Aluway on vienyt koirien kuljetusturvallisuuden uudelle tasolle ja tehnyt sen vieläpä tyylillä. Jokainen yksityiskohta on harkittu ja alumiininharmaa kokonaisuus on tyylikäs, turvallinen ja luottamusta herättävä. Viistot etu- ja takaseinät helpottavat häkin sovittamista auton tavaratilaan. Häkki on kevyt siirrellä ja sen pintamateriaalit on helppo puhdistaa. Häkki on helppo sitoa paikoilleen esim. liinalla metallisista kiinnityslenkeistä. Häkkien ovissa on avainlukot. Auton ollessa parkissa takaluukun voi siis jättää huoletta auki ilmanvaihdon varmistamiseksi. Korkealle umpinaisina jatkuvat taka- ja sivuseinät estävät koirankarvan ja roskien leviämisen häkistä autoon.

Aluway Autoiluhäkin runko on kevyttä alumiinia, seinät ovat 4 mm vahvaa Aluplast-komposiittia, joka on todella lujaa ja täysin vedenkestävää. Häkissä ei ole pehmeneviä puuosia, kuten joissakin muissa vastaavissa häkeissä. Kalterit ovat halkaisijaltaan 15 mm, materiaalivahvuus 1 mm ja kalteriväli 3 cm. Aluway Autoiluhäkki on helppo kasata ja kiristää tukevaksi kuusiokoloavaimella.

Aluway Autoiluhäkkien kuormankantokyky on n. 25 kg (häkin päälle lastattavan tavaran suositeltu maksimipaino).

KOKO S:

Leveys 55 cm 

Syvyys (katto) 45 cm 

Syvyys (pohja) 75,5 cm 

Korkeus 66 cm

KOKO L:

Leveys 65,3 cm

Syvyys (katto) 51,6 cm

Syvyys (pohja) 82,3 cm

Korkeus 66 cm

KOKO XXL:

Leveys 65,3 cm

Syvyys (katto) 61,3 cm

Syvyys (pohja) 92,2 cm

Korkeus 66 cm

Oven alareuna tulee 8 cm korkealle häkin alareunastaa mitattuna.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.