Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!
Acme Koirapilli 210,5 ja kaulanauha

Acme Koirapilli 210,5 ja kaulanauha

11,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 11,90 €
sis. 24 % ALV

Koirapilli koiran koulutukseen ja ohjaamiseen.ACME 210,5-koirapilli on laadukas, yksitaajuuksinen pilli koiran koulutukseen ja ohjaamiseen esim. metsästyksessä. Pillissä on korkea äänentaajuus, joka on hiljainen käyttäjälle. ACME 210,5 on erityisesti spanielinomistajien suosiossa, mutta toimii hyvänä ja monipuolisena yleispillinä kaikilla koirilla niin lähi- kuin kaukoetäisyydeltä tapahtuvassa koulutuksessa.


ACME Koirapilli 210,5 tuottaa yhtä tasaista ääntä, joka ei muutu puhallustavan tai puhaltavan henkilön mukaan. Johdonmukaisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä koiran koulutuksessa. Siksi on tärkeää, että pillin ääni toistuu aina samanlaisena eikä siten hämmennä koiraa koulutustilanteessa. ACME-pillit ovat säänkestäviä ja niiden ääni kantaa hyvin kaikissa olosuhteissa. Ne ovat ihanteellisia positiiviseen vahvistamiseen perustuvassa koulutuksessa ja niitä voidaan käyttää lähellä ja kaukana koirasta.


ACME-pilleihin luottavat koirankouluttajat ammattikouluttajista harrastajiin ympäri maailmaa.


Toimitukseen sisältyy ACME Koirapilli 210,5 + nylon-kaulanauha hakasella (kaulanauhan pituus on n. 50 cm). Pillin pituus 8 cm. Pillin päässä on avainlenkki.


Värit:

Pinkki pilli + punainen kaulanauha

Oranssi pilli + oranssi kaulanauha

Neonvihreä pilli + vihreä kaulanauha

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.