Ilmainen toimitus yli 79€:n tilauksiin!

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Minipet.fi on Tmi Janette Sairanen ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Eläintarvikeliike Minipet (3296039-9, Mäkikatu 22 33250 Tampere). Eläintarvikeliike MiniPet pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Ostaminen Fellow Yrityslaskulla onnistuu lähes aina pelkkien yhteystietojen avulla, ilman vahvaa tunnistautumista. Riittää, että pystymme varmistamaan ostajan ja hänen edustaman yrityksen välisen yhteyden. Lasku lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta myös sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia. Meillä on valmiina tiedossa yritysten viralliset verkkolaskuosoitteet, joten myös laskutusosoitteen valinta on helppoa. Ostolaskun käsittely on suunniteltu yritysostajan kannalta mahdollisimman sujuvaksi ja ostaja saa lisätty laskulle laskun kohdentamiseen tarvittavat viitetiedot. Lisäksi laskulta löytyy ALV-erittely.Fellow Yrityslaskun normaali maksuaika on 14 vuorokautta. Halutessaan maksuaikaa voi pidentää jopa 60 vuorokauteen. Fellow Yrityslaskun luottoraja on 5000 €. Jos yrityksenne tarvitsee korkeamman luottorajan, voitte olla yhteydessä Fellow asiakaspalveluun. Fellow Yrityslaskun mahdollistaa Fellow Bank Oyj. Lisätietoja Fellow Yrityslaskusta löytyy seuraavasta linkistä: https://www.fellowpankki.fi/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)Sähköposti: helpdesk@vismapay.comPuhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin/ DB Schenkerin kuljetuspalvelut. Tuotteet voi myös noutaa myymälästä Mikkolantie 9, 33470 Ylöjärvi.

  • Postipaketti postin noutopisteeseen 5,90€
  • Postipaketti postin pakettiautomaattiin 5,90€
  • Kotiinkuljetus 9,90€
  • Toimitus Tampereen alueella 0€
  • Postin Express paketti 10,90€


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Toimitusaika postitse kuljetettavissa verkkokaupan tilauksissa on 1-7 päivää. Tilaukset käsitellään ja lähetetään Eläintarvikeliike MiniPetiltä pääsääntöisesti 0-2 arkipäivässä, ja toimitustavasta riippuen tilaus saapuu asiakkaalle 1-7 päivässä tilauksesta. Mikäli tilattu tuote on yllättäen päässyt loppumaan, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Mikäli tilauksen käsittelyaika on pidempi kuin 3 arkipäivää asiasta ilmoitetaan asiakkaalle.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Peruutuksesta tai palautuksesta on ilmoitettava 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautus- ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä, myyntikuntoisia tuotteita.

1) Ilmoita palautuksesta etukäteen säköpostilla: elaintarvikeliikeminipet@gmail.com ja odota vastaus.

2) Pakkaa käyttämätön tuote (esimerkiksi paketti jossa tuote tuli sinulle)

3) Voit toimittaa paketin vapaasti valitsemallasi toimitustavalla takaisin


Palautusosoite:

Kerrotaan vastaus sähköpostissa.

Huomaathan, että tuotteen palautuksen toimituskuluista vastaa tilaaja. Tilaaja voi toimittaa paketin vapaasti valitsemallaan toimitustavalla.

Mikäli toimituksessa on ollut väärä tai viallinen tuote, palautus on ilmainen

Mikäli tuote ei ollutkaan sopivan kokoinen ja haluat vaihtaa koon, vaihtotuotteen lähetys on ilmainen.


Kun tuote on tullut takaisin Eläintarvikeliike MiniPetille, tilauksen summa palautetaan heti kun tuote on tarkastettu. Palautus tapahtuu saman maksuvälittäjän kautta jota kautta tuote ostettiin. 

Mikäli postipaketti jää lunastamatta ja se palautuu takaisin Eläintarvikeliike MiniPetille, olemme oikeutettuja pidättämään/perimään palautumisesta aiheutuneet postikulut.


Virhe tuotteessa:

Tuotteen saavuttua tulee tilaajan välittömästi tarkistaa, että kyseessä on tilausta vastaava tuote, ja että tuote on virheettömässä kunnossa. Mikäli tuotteessa on virhe, tulee välittömästi ottaa yhteyttä sähköpostilla: elaintarvikeliikeminipet@gmail.com. Tuote korvataan normaalin kuluttajasuojalain mukaisesti uudella tuotteella tai korjataan tilatttu tuote oikeanlaiseksi. Kaupan purku on myös aina mahdollinen, mikäli tuote on virheellinen. Jokainen tapaus käsitellään erikseen.


Maksun palautus:

Palautuksen vastaanoton, tarkistuksen ja käsittelyn jälkeen maksu palautetaan asiakkaan käyttämän maksupalvelun kautta.


Reklamaatiot:

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydetään lähettämään neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: elaintarvikeliikeminipet@gmail.com 


Muuta huomioitavaa:

Pyrimme kierrättämään varastomyymälässä tarpeettomiksi jääneitä, siistejä ja ehjiä pahvilaatikoita, -pakkauksia sekä pakkausmateriaaleja verkkokaupan toimituksissa.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Eläintarvikeliike MiniPet

elaintarvikeliikeminipet@gmail.com